Download het e-book ’30 Dagen Minder Wagen’

Download het e-book ’30 Dagen Minder Wagen’

Meer dan 6.000 deelnemers lieten in 2023 gedurende 30 dagen de auto vaker staan en stuurden hiermee een duidelijk signaal de wereld in: je duurzaam en actief verplaatsen doet deugd! Een goede gewoonte aanleren duurt minimaal 21 dagen. Daarom lanceert de campagne ‘30 Dagen Minder Wagen’ dit boeiende e-book boordevol tips en tricks om te ‘autominderen’. 

Minder autorijden is niet alleen goed voor het klimaat, maar is ook avontuurlijk en goed voor de gezondheid. Een extra bonuspunt is dat te voet of met de fiets gaan pakken goedkoper is dan de auto nemen. 

Vind in dit e-book concrete handvaten om de auto vaker te laten staan, lees inspirerende interviews en zie hoe de editie 30 Dagen Minder Wagen eraan toeging in 2023. Kijk of je jezelf herkent in één van de mobiliteitsprofielen en leer hoe je ook anderen kan overtuigen om te autominderen. Test ten slotte je mobiliteitskennis met de uitdagende Mobiquiz XL! 

Overtuigd om de challenge aan te gaan? Registreer je dan alvast voor de volgende editie van 30 Dagen Minder Wagen in juni 2024. Al hoef je uiteraard niet tot dan te wachten om aan de slag te gaan met onze tips. 

’30 Dagen Minder Wagen’ is een campagne van Netwerk Duurzame Mobiliteit in samenwerking met haar leden, waaronder Voetgangersbeweging.