Volg de Voetgangersbeweging!

Volg de Voetgangersbeweging!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is vgb-favicon.png

Blijf op de hoogte van alle nieuwe activiteiten van de Voetgangersbeweging. Via onze nieuwsbrief en sociale mediakanalen lanceren we dit jaar o.a. acht #iedereenvoetganger videoportretten en kan je meedoen aan de wedstrijd om een wandelweekend voor twee te winnen.

Bovendien ontvang je als eerste onze standpunten en nieuwsberichten rond thema’s die gaan over voetgangers, het te voet gaan, kwaliteitsvolle inrichting van publieke ruimte, en veel meer.

Facebook
Twitter
Instagram

Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht


De Voetgangersbeweging gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen om u op de hoogte te houden van onze activiteiten, vormingsevenementen en veel meer. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment uw voorkeuren aanpassen of uitschrijven door te klikken in de voettekst van elke nieuwsbrief die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@voetgangersbeweging.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.