Aankomende vormingen

Aankomende vormingen

De komende weken zijn we aanwezig op een aantal interessante vormingen en inspiratiemomenten!

Op maandag 30 januari stellen we het Zilveren Linten concept voor op de mobiliteitsacademie: De voetganger weer aan zet! Inschrijven kan via deze link: www.vsv.be/opleidingen-congressen/opleidingen/de-voetganger-weer-aan-zet#inschrijven

Dinsdag 7 februari zijn we aanwezig als spreker op het Inspiratiemoment Gezonde Mobiliteit in het kader van de 10.000 stappen campagne van het Vlaams Instituut Gezond Leven. We zetten een aantal inspirerende voorbeelden van kleinschalige participatieve projecten in de kijker waaronder het Verover de Straat project in Wilsele Dorp. Het inspiratiemoment gaat door in Herent en staat open voor lokale besturen uit de regio Oost-Brabant. Inschrijven kan tot 1 februari via Logo Oost-Brabant.

Op 16 en 17 februari nemen we deel aan een vormingstweedaagse rond participatie en mobiliteit van het Netwerk Duurzame Mobiliteit. Gedurende twee dagen kom je vanalles te weten over verschillende participatiemethodieken, gelijke participatiekansen, digitale participatietools en meer. De vorming sluit af met rondetafelgesprekken waar uitwisseling van goede praktijken maar vooral ook van ‘gone wrong’-verhalen centraal staat.
www.duurzame-mobiliteit.be/nieuws/vorming-participatie-mobiliteit