Voetgangersbeweging

Walk21 delegatie – Ga met ons mee!

Van maandag 14 tot en met vrijdag 18 oktober vindt het jaarlijkse Walk21-congres plaats in Lissabon, Portugal. Het internationale evenement staat volledig in teken van voetgangers en kwaliteitsvolle leefomgevingen. Walk21 plaatst het belang van voetgangers in de publieke ruimte op de politieke agenda, spoort steden en gemeenten aan om de voetganger een prominente plaats te geven in de openbare ruimte en stimuleert mensen wereldwijd om zich meer te voet te verplaatsen.

Het congres, intussen aan een 24ste editie toe, wordt dit jaar georganiseerd door Portugal en gaststad Lissabon. Het thema dit jaar: ‘Everybody Walks!’, #iedereenvoetganger met andere woorden! Beleidsmakers, lokale besturen, architecten, campagnevoerders, academici en planners worden opgeroepen om hun ervaring te delen en deel te nemen aan de discussies en activiteiten tijdens Walk21 Portugal.

Ga met ons mee!
Ook dit jaar neemt de Voetgangersbeweging deel aan de internationale bijeenkomst en leveren we onze bijdrage aan het programma. Deze keer trekken we graag met een Belgische delegatie van beleidsmakers, ambtenaren en andere geïnteresseerde organisaties naar daar!

De uitnodiging is persoonlijk en niet bedoeld om te delen met externen. Uiteraard geldt het aanbod ook voor betrokken collega’s.

Hieronder bezorgen we meer informatie over het aanbod. Contacteer ons via info@voetgangersbeweging.be of 03/270.06.30 voor meer informatie.

We hopen alvast op je deelname.
Team Voetgangersbeweging


Waarom samen reizen?

  • Ontmoet nieuwe mensen! Maak kennis met acht medewerkers van het Voetgangersbeweging team en leg contacten met anderen uit het Belgische werkveld.
  • Je hebt de mogelijkheid om in dezelfde accommodatie te verblijven en anderen te ontmoeten aan het ontbijt of tijdens een gezamenlijke verplaatsing van en naar de congreslocatie.
  • Naast het Walk21 Conference diner is er de mogelijkheid om ’s avonds samen met anderen van de delegatie eens iets te eten of te drinken in de stad.
  • Als deel van de Voetgangersbeweging delegatie kan je gebruik maken van een stevige korting op het deelnametarief. Je betaalt €350 i.p.v. €550 voor het meerdaags programma. Wie nog voor 26 juli inschrijft (via ons inschrijfformulier én vervolgens via Walk21) kan nog gebruik maken van het Early Bird tarief van €250.

Over Walk21

In 2000 werd het eerste Walk21 congres gehouden in Londen. Sindsdien trekt het congres de wereld rond en werd het gehost door verschillende internationale steden zoals Kigali, Dublin, Seoul, Rotterdam en Bogota. Walk21 promoot wandelen als een kernonderdeel van duurzame mobiliteit en leefbare steden. Het brengt beleidsmakers, academici en organisaties van over de hele wereld samen om kennis en good practices te delen rond de ontwikkeling en implementatie van voetgangersbeleid en projecten rond te voet gaan. Bezoek de congreswebsite voor meer informatie en om het programma te raadplegen.


Verplaatsing

Ons team vertrekt maandagochtend 14 oktober met een heenvlucht van TAP Air Portugal (11u45 BRU). De verplaatsing van en naar Lissabon valt niet binnen ons aanbod en moet je dus zelf regelen. De stad biedt een breed scala aan openbaar vervoermogelijkheden


Hotel: Next Level Premium Hotels Lisboa

We reserveerden een aantal kamers in het Next Level Premium Hotel.
Het hotel ligt in het midden tussen de congreslocatie en de binnenstad van Lissabon, waar je ’s avonds op verkenning kan of iets kan gaan eten. Van het hotel is het 45 minuten wandelen tot aan de congreslocatie of 20 minuten met het openbaar vervoer (4 minuten met de metro plus een paar minuten wandelen ervoor en erna).

Adres: 
16 Rua do Conde de Redondo 16, Arroios, 1150-186 Lissabon, Portugal

Aanbod:
Voor geïnteresseerden hebben we een beperkt aantal ‘Small Double Rooms’ voor 1 persoon in optie genomen. Het tarief komt op €497, 28, 6% VAT + ‘local tax’ van € 10,13 per persoon voor 4 nachten:
– Check-in: maandag 14 oktober
– Check-out: vrijdag 18 oktober
– Inclusief ontbijt

Foto’s © Next Level Premium Hotel, booking.com


Praktische info en voorwaarden

Ga met ons mee! Vul het inschrijfformulier in via onderstaande link.
We bezorgen je vervolgens een bevestigingsmail met richtlijnen in verband met het inschrijven aan voordeeltarief voor het congres en/of over het hotel.

  • Je dient zelf in te schrijven voor het congres met de info die je van ons ontvangt en kiest zelf je programma. Ook de verplaatsingen van en naar Lissabon en ter plaatse zijn zelf te regelen.
  • Er zijn drie inschrijfmogelijkheden via Voetgangersbeweging: 1. Inschrijven voor het congres; 2. Inschrijven voor het congres + hotel; 3. Inschrijven als deel van de delegatie om op de hoogte te blijven en aan te sluiten tijdens netwerkmomenten.
  • Voor algemene vragen over het hotel kan je de hotelwebsite raadplegen of rechtstreeks contact met hen opnemen.
  • De Voetgangersbeweging is geen initiatiefnemer van Walk21. Wij zijn zelf aanwezig als deelnemer en als spreker. Voor meer informatie kan je de congreswebsite raadplegen.
  • Het aantal hotelkamers is beperkt in aanbod. Zodra de kamers zijn ingenomen, vervalt deze optie maar is het wel mogelijk om nog in te schrijven voor optie 1 of optie 3.
  • Raadpleeg het aanbod in pdf voor een volledig prijsoverzicht en de annulerings- en facturatievoorwaarden.