Gullegem

Schrijf je in voor de digitale LaMA sessie

Zin om mee te werken aan een kindvriendelijke schoolomgeving aan de Gulleboom (onderbouw en kleuter)? Schrijf je dan in voor de eerste, digitale co-creatiesessie! Afspraak op donderdag 27/05 van 19u-21u. Je ontvangt tijdig een link om aan de sessie deel te nemen.

Wat mag je verwachten?

– Een digitale sessie met voldoende interactie
– Een introductie van het LaMA project en de bevindingen uit het vooronderzoek
– We gaan samen op zoek naar concrete ideeën die we begin volgend schooljaar kunnen testen
– We werken aan een veilige en aangename schoolomgeving tijdens en buiten de schooluren. De focus ligt daarbij op duurzame mobiliteit en kindvriendelijke ingrepen.  

Waarom digitaal?

Omwille van corona gaat de eerste sessie digitaal door. Dat is niet ideaal, maar we proberen de sessie zo interactief mogelijk te maken. De vervolgsessie in juni willen we wel ter plaatse doen, als de maatregelen het toelaten. Zo krijgen ook mensen die niet digitaal kunnen deelnemen toch de kans om mee te werken.

Wat met de plannen voor het OC en centrumplein?

De plannen voor het nieuwe ontmoetingscentrum en centrumplein overlappen deels met de schoolomgeving. Voor deze heraanleg loopt een apart participatietraject. Voor meer info, vragen of opmerkingen kan je terecht op: https://www.wevelgem.be/centrumgullegem.

Met LaMA willen we op korte termijn ideeën bedenken en uittesten, specifiek voor de schoolomgeving. Goede ideeën die hieruit voortvloeien kunnen wel worden meegenomen in de plannen voor het centrumplein.

Inschrijvingsformulier digitale sessie LaMA Wevelgem

  • Vul hieronder je gegevens in om deel te nemen.
    meerdere opties mogelijk